Μια εξαιρετική πρωτοβουλία – η οποία δείχνει έκδηλα τη διάθεση, την όρεξη να ανταποκρίνονται όσο γίνεται καλύτερα στα καθήκοντα τους αλλά και τον επαγγελματισμό τους – υλοποιήθηκε από τα στελέχη του Λ/Σ Αγιοκάμπου την προηγούμενη εβδομάδα στο χώρο στου σταθμού και στην παραλία που βρίσκεται μπροστά του.
Από τα στελέχη του σταθμού προσκλήθηκαν 2 ναυαγοσώστες καθώς και μια ομάδα διασωστών νοσοκόμων με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Η κάθε ομάδα επέδειξε στα στελέχη του σταθμού αντικείμενα της αρμοδιότητας της και ακολούθησε και εκπαιδευτική πρακτική.
Η όλη πρωτοβουλία κέρδισε το ενδιαφέρον όλων και μάλιστα συμφωνήθηκε να επαναληφθεί ακόμα πιο οργανωμένα και σε πιο τακτική μορφή.
Γεγονότα όπως αυτό δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο απέχουν τα στελέχη του Λ/Σ από τον ωχαδερφισμό και την αδιαφορία που πλημμυρίζουν την καθημερινότητά μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.



