22 Απριλίου 2015

Συνάντηση με τον βουλευτή Μεσσηνίας ΠΕΤΡΑΚΟ Αθανάσιο

Καλαμάτα 20 Απριλίου 2015                                                                                                                          Αριθμ. Πρωτ: 10/2015

ΘΕΜΑ : «Συνάντηση με τον βουλευτή Μεσσηνίας ΠΕΤΡΑΚΟ Αθανάσιο »

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου στη προσπάθεια της να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε συνάντηση με τον με τον βουλευτή Μεσσηνίας ΠΕΤΡΑΚΟ Αθανάσιο, όπου του παρέδωσε υπόμνημα με τα προβλήματα της περιοχής καθώς και Θεσμικές προτάσεις της για το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ . Στη συζήτηση που έλαβε μέρος αναφερθήκαμε κυρίως στο πάγιο αίτημα ενίσχυσης του Κ.Λ. Καλαμάτας με ένα σκάφος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας τύπου LAMBRO AII, και εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για την υποστελέχωσης της Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας και Νεάπολης Βοιών σε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Τέλος προτείναμε τρόπους εκμετάλλευσης με θετικό πρόσημο ανάπτυξης για την παραθαλάσσια έκταση στη Μπούκα Μεσσήνης που θα μπορούσε να είναι δημιουργία ακαδημίας για το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ η ακόμα και παιδικές κατασκηνώσεις στα πρότυπα της ΕΛΑΣ . Από την πλευρά του κου ΠΕΤΡΑΚΟΥ είχαμε θετική ανταπόκριση και την διαβεβαίωση ότι θα προωθήσει τα αιτήματά μας.

Αναγνωρίζουμε τη κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνει η χώρα όμως πρέπει να αναγνωρίσει και η πολιτεία ότι στην ασφάλεια δεν χωρούν εκπτώσεις.

Για το σκοπό αυτό εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε

11

 

Δείτε επίσης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

151 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 24-12-2023 η Χριστουγεννιάτική Εορτή για τους μικρούς μας φίλους που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.