5 Αυγούστου 2015

ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονίας – προβληματισμός για τον μεγάλο αριθμό των φετινών μεταθέσεων

Η Ένωσή μας μεταφέρει και εκφράζει την αγωνία, τον προβληματισμό, τη δυσαρέσκεια όλων για τις αναρίθμητες μεταθέσεις κοινοποιούμενες και μη.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη νομιμότητα αυτών και δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα από την μέχρι σήμερα απουσία της Ομοσπονδίας η οποία δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση λαμβάνοντας θέση για όλα αυτά.

Τα συμβούλια μεταθέσεων έγιναν με τη συμμετοχή των εκπροσώπων μας και αν διαφωνούσαν με τη διαδικασία και τη νομιμότητα θα έπρεπε να το έχουν δηλώσει αποχωρώντας.

Εφ’ όσον όλα έχουν γίνει όπως πρέπει, ζητάμε από το Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. να παρέμβει και να απαιτήσει ώστε άμεσα να δοθούν στους ενδιαφερόμενους όλα τα στοιχεία (μόρια, υπηρεσίες, μετατιθέμενοι σε αυτές) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης και απόδειξης της νομιμότητας ή όχι της μετάθεσης κάτι που θα διευκολύνει το έργο των εκπροσώπων μας και όχι μόνο, στο συμβούλιο προσφυγών και θα καθορίσει την στάση μας.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στον συνάδελφο απαιτώντας ισονομία για όλους όπου κι αν υπηρετούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γ. Γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Νικόλαος           ΒΑΛΣΑΜΑΣ Εμμανουήλ

Δείτε επίσης

Παρουσία της ΕΠΛΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης στην 89η ΔΕΘ

62

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.