22 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη στο ΚΕΑ/ΚΛΘ

sfakianakis2

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γιώργος
Μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Αντιπρόεδρος ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης

Κατά την επίσκεψη μου στο ΚΕΑ/ΚΛΘ στις 04/09/15 ως υπεύθυνος της ΠΟΕΠΛΣ για θέματα που αφορούν τις Ειδικές Δυνάμεις του Λ.Σ., και μετά από συζήτηση, κατατέθησαν τα εξής προβλήματα για το συγκεκριμένο Κλιμάκιο:

α) Οι συνάδελφοι του ΚΕΑ καλούνται συνεχώς να μετακινούνται με αποσπάσεις στο Ανατολικό Αιγαίο οι οποίες εκτελούνται με προφορική εντολή. Οι εγκρίσεις μετακινήσεις φτάνουν πολλές φορές δυο η και περισσότερες μέρες μετά την αναχώρηση των στελεχών με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις προκαταβολές εξόδων μετακινήσεις.

β) Ο χώρος προσωρινής φύλαξης των κρατουμένων βρίσκεται εντός του κλιμακίου. Είναι ακατάλληλος για φύλαξη κρατουμένων με κάποια σοβαρή ασθένεια λόγω της εγγύτητας του με τα γραφεία. Έτσι τίθεται θέμα υγιεινής μετά και τον πρόσφατο θάνατο κρατούμενου από φυματίωση.

γ) Συρρίκνωση στο ελάχιστο των οργανικών θέσεων.

δ) Όταν απομακρύνεται στέλεχος του ΚΕΑ που δεν πέτυχε στις ετήσιες αθλητικές δοκιμασίες το στέλεχος έχει το δικαίωμα να επανεξεταστεί. Μετά την επιτυχή του επανεξέταση το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επιστροφή του στα ΚΕΑ είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να χάνονται εξάμηνα.

Θέλω και ελπίζω να κατανόηση η ηγεσία μας τα παραπάνω προβλήματα των συναδέλφων και να πράξει τα δέοντα.

Δείτε επίσης

Άμεση εναρμόνιση του θεσμικού πλαισίου για την κατοχύρωση της ισόβιας τριτεκνικής ιδιότητας

220 Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της Γραμματείας Γυναικών της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και μετά από γόνιμη συνεργασία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.