21 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή

Εκ μέρους της οικογένειας του Ανθυποπλοίαρχου Λ.Σ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΟΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΛΣ 618  θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  Ενώσεων Προσωπικού  Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα στον Πρόεδρο Θάνο Τσατσούλη και τον Μιχάλη Κωστάκη Υπέυθυνο πλωτών της Ομοσπονδίας .

Με την  δική σας υποστήριξη και τις συχνές σας παρέμβασεις δόθηκαν λύσεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν την νοσηλεία του γιου μας  στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών . Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν οικογένεια είναι σημαντικό για εμας να γνωρίζουμε οτι το σύνολο  των  συναδέλφων του Λιμενικού Σώματος είναι στο πλευρό του γιου μας .Μας δίνει δύναμη και κουράγιο  για τον δύσκολο και μακρόχρονο αγώνα μας.  Οι προσπάθειες όλων μας αποσκοπούν στην γρηγορότερη  και καλύτερη  αποθεραπεία του Νίκου και την επιστροφή του στην μεγάλη του αγάπη το ΠΛΣ 618 και το πλήρωμα του .

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το διοικητικό σύμβουλιο του Λ.Α.Π/Λ.Σ για την οικονομική ενίσχυση που μας χορηγήθηκε  προκειμένου να καλυφθούν μέρος των εξόδων νοσηλείας του.

Με   εκτίμηση

Η οικογένεια

Ευστράτιος Γκόλιας

Ελπινίκη Γκόλια

Δείτε επίσης

Άμεση λήψη μέτρων για την οικονομική θωράκιση των Ασφαλιστικών Ταμείων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

473 Κοινοβουλευτική ερώτηση με θέμα την άμεση λήψη μέτρων για την οικονομική θωράκιση των ασφαλιστικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.