22 Απριλίου 2016

Ένα βήμα πριν το νέο ΠΔ Μεταθεσεων

Νέο Π.Δ. Μεταθέσεων – Τοποθετήσεων Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ενσωματώθηκαν  οι περισσότερες από τις προτάσεις  της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., μας παρουσιάστηκε χθες 21/4/2014, σε ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στη σύσκεψη αυτή που έγινε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου ΛΣ Ράπτη Σταμάτιου, ήταν παρούσα σύσσωμη η ηγεσία του Σώματος – μέλη του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού & Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Ομοσπονδία μας, ως ο αντιπροσωπευτικότερος συνδικαλιστικός  φορές των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκπροσωπήθηκε από τον Τσατσουλή Αθανάσιο (Πρόεδρο), τον Καμβύση Σαράντο (Γεν. Γραμματέα) και τον Κυράνη Κωνσταντίνο (Ταμία) ενώ την ΠΕΑΛΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Σαϊτάκης Δημήτριος.

Για επιμέρους βελτιώσεις-προσθήκες βρισκόμαστε ήδη σε διαβούλευση, προκειμένου το νέο Π.Δ Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων να είναι κοινά αποδεκτό από όλες τις πλευρές, πάντα με γνώμονα την ενίσχυση του ανθρωποκεντρικού του χαρακτήρα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

 

Δείτε επίσης

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μιχάλη Μπεκίρη

139 Για την ΠΟΕΠΛΣ είναι σημαντικό να μεταφέρονται τα ζητήματα, που απασχολούν τα στελέχη του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.