22 Απριλίου 2016

Ένα βήμα πριν το νέο ΠΔ Μεταθεσεων

Νέο Π.Δ. Μεταθέσεων – Τοποθετήσεων Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ενσωματώθηκαν  οι περισσότερες από τις προτάσεις  της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., μας παρουσιάστηκε χθες 21/4/2014, σε ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στη σύσκεψη αυτή που έγινε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου ΛΣ Ράπτη Σταμάτιου, ήταν παρούσα σύσσωμη η ηγεσία του Σώματος – μέλη του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού & Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Ομοσπονδία μας, ως ο αντιπροσωπευτικότερος συνδικαλιστικός  φορές των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκπροσωπήθηκε από τον Τσατσουλή Αθανάσιο (Πρόεδρο), τον Καμβύση Σαράντο (Γεν. Γραμματέα) και τον Κυράνη Κωνσταντίνο (Ταμία) ενώ την ΠΕΑΛΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Σαϊτάκης Δημήτριος.

Για επιμέρους βελτιώσεις-προσθήκες βρισκόμαστε ήδη σε διαβούλευση, προκειμένου το νέο Π.Δ Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων να είναι κοινά αποδεκτό από όλες τις πλευρές, πάντα με γνώμονα την ενίσχυση του ανθρωποκεντρικού του χαρακτήρα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

 

Δείτε επίσης

Συλλυπητήρια για την απώλεια συναδέλφου

1.107 Έφυγε από τη ζωή, ο συνάδελφός μας Σημαιοφόρος Λ.Σ. Σταυρινός Βασίλειος. Ο Βασίλης, υποδειγματικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.