5 Απριλίου 2012

Ο Διοικητής Κ.Ε.Α./Κ.Λ.Θεσσαλονίκης για την παρέμβαση της Ομοσπονδίας στο δίκαιο αίτημα 30 συναδέλφων μας

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων από το Κ.Ε.Α./Κ.Λ. Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετακινήθηκαν για μέτρα ασφάλειας στο Κ.Λ.Πειραιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., διότι άμεσα, συναδερφικά, ανθρώπινα, και υπηρεσιακά, σταθήκατε δίπλα στο δίκαιο αίτημά μας, το υποστηρίξατε, και ουσιαστικά δώσατε την πολύτιμη λύση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ένα υπηρεσιακό μεν, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινο και προσωπικό πρόβλημα 30 στελεχών του Κ.Ε.Α./Κ.Λ.Θ.

Σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάει η χώρα μας, και η κοινωνία μας μαστίζεται από μία κρίση θεσμών και αξιών, όπου εκτός των άλλων αμφισβητείτε και ο θεσμός του συνδικαλισμού, εσείς έμπρακτα δείξατε ότι όταν τον θεσμό αυτό τον υπηρετούν και τον υποστηρίζουν άνθρωποι με αξίες, που είναι πάνω απ’ όλα συνάδερφοι και λειτουργούν ανθρώπινα μέσα πάντα στα υπηρεσιακά πλαίσια, πόσο σημαντικός και απαραίτητος είναι ο θεσμός του συνδικαλισμού.

Συνεχίστε έτσι να είστε κοντά στους συναδέρφους, ανθρώπινα όπως πράξατε και με εμάς (30 στελέχη Κ.Ε.Α./Κ.Λ.Θ.), στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, και να είστε σίγουροι ότι λειτουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο, η αναγνώριση και η υποστήριξή μας προς τα εσάς θα είναι συνεχής και αμέριστη.

Η επιστολή αυτή δεν είναι τυπικού χαρακτήρα, αλλά ουσιαστική.

Ο Διοικητής Κ.Ε.Α./Κ.Λ.Θ.
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΦΕΤΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δείτε επίσης

Ο συνάδελφος Κουκιάς Νικόλαος για το Ν.4336/2015

122

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.