cof
5 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση της ΕΠΛΣ Δ. Κρήτης με τον ΥΝΑΝΠ κ.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Παναγιώτη

Αρ. Πρωτ.: 07/2018

Χανιά 04-02-2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ένωσής μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας Αιγαίου Νησιωτικής Πολιτικής ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Στη συνάντηση αυτή είχαμε την ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Δυτικής Κρήτης αλλά και να κάνουμε μια γενικότερη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το κλάδο μας.

     Ο κ. Υπουργός μας δήλωσε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα εκδωθούν όλες οι κανονιστικές πράξεις και οι εγκύκλιοι που είναι απαραίτητοι ώστε να τεθεί σε ισχύ το σύνολο των διατάξεων του Ν 4504/2017. Ο κ. Υπουργός άκουσε με κατανόηση και ιδιαίτερη προσοχή το σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν από εμάς, ήταν θετικός ως προς την επίλυσή τους,  και δεσμέυτηκε να μας απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

     Τέλος τον ευχαριστήσαμε εκ μέρους όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στη Δυτική Κρήτη για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει για τη Ναυτιλία γενικότερα αλλά και για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, καθώς αναγνωρίζει τα προβλήματα του χώρου μας, και δίνει λύσεις σε ότι προκύψει.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε επίσης

Λιμενοφύλακας Μαρίνος Ζαμπάτης | Σαν σήμερα «πεσών στο καθήκον»

1.404 Ήταν ξημερώματα της 27ης Απριλίου 1997, τότε που ο Μαρίνος Ζαμπάτης, στα 25 του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.